SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

17 September 2011

16 September 2011

Apam Polkadot & Marble Cheese Brownies



Order dari Ida, Aman Puri lagi. Tq Ida sbb tak putus2 order dgn Coklatmanis2u...terutama Apam Polkadot tu...

15 September 2011

Contest???... Jom Sertai

Contest "I'm Proud To Be A Muslimah"...Nak tolong promote sekali ni, sbb yg ni bukan contest Coklatmanis2u tp dr blog kat sini fiqracake.blogspot.com ....
Banyak hadiah menarik menanti semua... termasuk dr Coklatmanis2u ye... Jom sertai ramai-ramai.....

12 September 2011

35 cavity - Hantaran Pertunangan



Apam Polkadot


Order drp Ida, Aman Puri nak 200 pcs apam polkadot. Tq Ida, dah byk kali Ida order apam polkadot ni dgn Kak Ifa. Tq...tq

Bertemu Kembali

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan selamat bertemu kembali. Mesti semua syok beraya di kampung kan... cam Ifa jugak la, sampaikan balik KL je terus demam...hehehehe. Raya sakan betul ye.... Mana taknyerrr, masak mcm nak buat kenduri kawin je sbb semua adik beradik berkumpul tahun ni (6 keluarga, termasuk adik bongsu ambik SPM thn ni). Ok lah..., ni order daripada Kak Gee nak blueberry cheese tart 50 pcs dan chocolate cheese tart 50 pcs dan juga drp Shida, Damansara nak blueberry cheese tart 100 pcs. Tqvm...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...