SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

28 July 2011

Notis Tutup Sementara

Tutup lagiiii ke????.... hehehehe... tp kali ni bukan tutup sepenuhnya, hanya tutup untuk order selain biskut raye, coklat raye dan kek lapis saje ye. Kalau nak order utk kek birthday atau apa2 majlis pun hanya akan dibuka selepas cuti beraye (atau akan diumumkan kemudian). HARAP MAAF SEKALI LAGI YE....

Apam Polkadot


Dlm sibuk2 urusan yang perlu Ifa selesaikan...dpt jugak order Ida dari Aman Puri. Ida nak apam polkadot sebanyak 500 pcs utk acara futsal 1 Belia 1 Malaysia. Sebelum ni pun Ida pernah order apam polkadot ni dgn coklat teddy bear. Terima kasih banyak ye Ida.
p/s: sori la ye...tak berkesempatan Kak Ifa nak jumpa dgn Ida....

Sambungan Kisah "Ni Apa?"

Assalamualaikum.... blum habis lg citer yg Ifa post last sekali tu, dlm 2 minggu lepas. Mesti ada yg tertunggu-tunggu tu kan...jgn geram tau. Rasa-rasanya mesti semua dah tau tu apa kan? Sebenarnya yg tu kenali sebagai "Tart Buah Hantaran" dan ada jugak yang panggil dgn "Biskut Unik" atau "Tart Unik", yg tgh popular skrg ni. Tp yg ni hanyalah untuk hantaran saje...bkn utk biskut raye ye. Biase utk hantaran mesti letak dlm bakul pastri tu kan...tp bakul Ifa tu dah hilang...tinggal dlm bekas transparent tu je...hehehe...(akan dtg kot....) Lagi Tart Buah Hantaran kat bawah ni ye...kalau ada yg berminat boleh msg atau email Ifa la ye.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...