SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

06 May 2011

05 May 2011

Birthday Cake


Birthday Cake order dari regular customer Cikgu Faizah, tqvm.
Chocolate Super Moist Cake
Size: 8" (1.5kg)
Ganache Filling & Topping
Fondant Deco

Untuk Hantaran





Order dari kawan Ifa iaitu Nor Diana yang melangsungkan pernikahannya pada 30 April 2011 lepas di Puncak Alam. Diana order Kek Lapis Betawi dan Bluberry & Kiwi Cheese Tart.

Sedih jugak Ifa tak dapat turut serta dalam majlis tersebut disebabkan menjaga anak Ifa yang kecik sekali berumur 3 thn 7 bln di Wad Pediatrik Hospital Sg Buloh. Ifa pun tak tau apa sebenarnya penyakit anak Ifa tu, tp menurut kata doktor anak Ifa terkena "Cellulitis", demam, kaki kanan merah, bengkak, panas dan seakan melepuh. Anak Ifa kene masuk wad dari hari Jumaat 29 April 2011 hingga 5 April 2011. Tak tahan rasa hati melihat dia menangis kesakitan, bagaikan terasa sekali sakitnya setiap kali masuk ubat antibiotik melalui urat tangannya yang comel tu.Ni pengalaman Ifa yg pertama menjaga anak di wad. Syukur Alhamdulillah, Ifa gembira sangat sbb anak dah beransur pulih.(Lepas tu Ibu dia pulak sakit seluruh badan...hehehehehe...)Terima kasih tak terhingga juga pada semua doktor dan misi di Wad 8C dan 7A yang merawat anak Ifa selama berada di situ.

Walau bagaimanapun, Kak Ifa ucapkan tahniah pada D dan Saiful semoga bahagia bersama selamanya, insyaallah. Amin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...