SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

28 March 2011

Cupcake Corak Bebas

Buttercream Cupcakes dari member Ifa iaitu Ieja untuk membernye sebanyak 50pcs. Buat makan-makan kat opis. Sebenarnya Ieja ni pun ambil tempahan untuk kek dan kapkek ni, tapi disebabkan preknen first baby (tak berapa sihat masa tu), dia tak dpt buatkan order membernye tu, jadi pas la kat Ifa. Dah rezekikan........kira ok je la. Harap member Ieja tu berpuashati ye.

Feedback: "...cc yang order hari tu sedap la..."

Doorgift Untuk Majlis Aqiqah




Order dari Eza di Bangi untuk majlis Aqiqah baby boy. Eza request 200pcs Coklat Teddy Bear nak reben biru pd leher Teddy tu. Senang sangat berurusan dgn Eza ni. Msg nak tau harga terus jadik je. Terima kasih Eza.

Chocolate Indulgence Cake

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...