SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

28 June 2010

Pandan layer Cake



Tempahan di buka....

Kelas Kek Popular, Kek Keju dan Swiss Roll & Muffin

Kelas-kelas yang Ifa pergi...semuanya kelas kek, nak asah skill buat kek ni sbb tumpul sgt kan...kene la pi carik ilmu...hehehehe. Ifa belajar dgn Pn Noraini dari blog Resepi Noraini. Best sgt kelas tu sbb ramai yg hadir dan byk tips yang Ifa dapat dari kelas Pn Noraini. Kelas-kelas kek tu di buat hari yang berlainan tp Ifa combine jadi 1 entry...ok la kan...layan gambar2 tu ye.....

35 cavity - Untuk Hantaran




Order dari Yani di Taman Keramat untuk hantaran perkahwinan adiknyer. Tema kaler gold & green.Terima kasih ye Yani....

Cupcakes - Hitam, Merah, Putih



Yg ni order dari angkasapuri jugak....satu tmp dgn Norra iaitu CT Iman. Order 16pcs cc nak kaler hitam, merah dan putih.....CT kata tu memang favorite kaler dia. Terima kasih CT....

Blueberry & Chocolate Cheese Tart


Order blueberry cheese tart, chocolate cheese tart dan coklat loose ni dari Norra di Angkasapuri. Juga blueberry cheese tart dari kepong, lupa la nak tanya nama. Terima kasih banyak2 ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...