SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

18 January 2010

Terbaru - Cupcakes....mmmmm...yummy

My first cupcake........cutenyerrrr..... Percubaan pertama....ok tak?.....hehehehe....

Taraaaa..... Ha ni la cupcakes yang Ifa dah blajar buat tu. amacam? OK tak? Terima kasih kepada sifu muda iaitu Cik Anis dari anismagicfingers yang telah mengajar Ifa dari A to Z. Yang ni adalah chocolate moist dan terdapat saiz S, M & L. Harga Ifa belum nyatakan di sini. Akan datang Ifa akan sediakan harga sekali ye. Untuk kali ni kita layan dulu gambar2 cupcake ni ye. Untuk yang 12pcs tu Ifa bagi member tuk trial dulu. Tapi yang dlm 1 kotak ada 6pcs tu Ifa hadiahkan tuk Zila sempena birthdaynyer hari ni. Happy Birthday Zila....Ok la, Ifa sambung lagi nnt ye untuk post yang lain pulak.Tata....

Happy Birthday Zila


Yang ni order dari member Ifa, 1 dept je, tuk dihadiahkan pd anak saudaranyer, juga member Ifa gak. Kira mcm 1 kampung je la...hehehehe..... Apa pun terima kasih tuk order tu dan harap Zila sukakan coklat tu ye.

Order coklat terkini....



Salam semua,
Rasanyer cam dah lama Ifa tak update blog ni kan...agaknyer la...hehehehe. Memang la sebab Ifa sibuk attend macam-macam kelas tau. Yang terbaru ni Ifa pegi kelas cupcake. Bestnyer dan Ifa happy sgt2 sbb dah lama nak blajar buat cupcake ni, akhirnyer tercapai jugak. Tambahan pulak Ifa dapat sifu yg muda dan comel, tambah lagi mulutnyer tak reti2 nak diam....jgn marah ye sifu....hehehehehe. Apa pun thanks ye Anis yg tak jemu2 layan Kak Ifa. Kelas Anis tu memang best sangat2. Harap2 lepas ni Kak Ifa bole blajar buat fondant cakes pulak ye. Sebelum Ifa post gambar cupcake yang Ifa buat tu, Ifa nak post gambar2 coklat yg tak sempat nak update minggu lepas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...