SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

18 January 2010

Order coklat terkini....



Salam semua,
Rasanyer cam dah lama Ifa tak update blog ni kan...agaknyer la...hehehehe. Memang la sebab Ifa sibuk attend macam-macam kelas tau. Yang terbaru ni Ifa pegi kelas cupcake. Bestnyer dan Ifa happy sgt2 sbb dah lama nak blajar buat cupcake ni, akhirnyer tercapai jugak. Tambahan pulak Ifa dapat sifu yg muda dan comel, tambah lagi mulutnyer tak reti2 nak diam....jgn marah ye sifu....hehehehehe. Apa pun thanks ye Anis yg tak jemu2 layan Kak Ifa. Kelas Anis tu memang best sangat2. Harap2 lepas ni Kak Ifa bole blajar buat fondant cakes pulak ye. Sebelum Ifa post gambar cupcake yang Ifa buat tu, Ifa nak post gambar2 coklat yg tak sempat nak update minggu lepas.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...