SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

18 December 2009

Untuk Majlis Kahwin



Order sebanyak 200 untuk praline 2 pcs dan 50 kotak untuk 2 cav standard box. Tema majlis ni kaler gold/light brown. Terima kasih banyak-banyak ye pd Puan Sapiah. Tanda terima kasih Ifa bagi gift untuk pengantin iaitu box love shape.

14 December 2009

Hantaran Pertunangan & Hadiah Perkahwinan



Antara order untuk hadiah majlis pertunangan dan majlis perkahwinan.

Untuk Hadiah



Untuk Hantaran Perkahwinan


Ada permintaan dari kawan Ifa untuk hantaran majlis perkahwinan. Customer kata buat apa2 saja, jadi Ifa pun buat la macam dalam gambar ni.Terima kasih untuk order ni.

100 boxes praline 2 pcs


Door gift untuk majlis perkahwinan abang staf kat tempat kejer Ifa. Dia nak 100 boxes je untuk diberikan kepada budak2. Harap suka ngan coklat tu ye.tq

35 cav - Premium


Order for 35 cav - premium choc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...