SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

10 November 2009

Truffles


Code: CK010
Qty: 1 pcs
Coklat berinti Strawberry, kacang badam dan kismis
Yang ni permintaan dari kawan Ifa. Tp setakat ni ramai jugak yang suka.

Special Box


Code: SB101
Qty: 9 cav

Code: SB102
Qty: 12 cav

Code: SB103
Qty: 9 cav (without window)
Yang ni special box. Memang cantik dan sesuai sangat untuk hantaran dan gift pada tersayang.

Standard Packaging


Kod: CB201
Qty: 2 pcs

Code: CB202
Qty: 3 pcs

Code: CB203
Qty: 4 pcs

Code: CB204
Qty: 9 pcs

Code: CB205
Qty: 15 pcs

Code: CB206
Qty: 35 pcs
Assalamualaikum,
Rasa cam dah lama tak jengah blog ni. Cam tak sempat2 je. Sekarang ni Ifa buat standard packaging memudahkan sesiapa nak order nanti sebab ada yang nak 5 biji, 13 bijik, 20 bijik dan macam-macam ada. Tengok, jangan tak tengok ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...