SMS/WA us at 017-3568028.

Instagram: coklatmanis2u
Fb Page: Coklatmanis2u

27 December 2009

Door Gift - 100 truffles



Untuk majlis perkahwinan. Tema biru dan hadiah untuk pengantin box love shape kaler biru gak. Selamat Pengantin Baru......

18 December 2009

Untuk Majlis Kahwin



Order sebanyak 200 untuk praline 2 pcs dan 50 kotak untuk 2 cav standard box. Tema majlis ni kaler gold/light brown. Terima kasih banyak-banyak ye pd Puan Sapiah. Tanda terima kasih Ifa bagi gift untuk pengantin iaitu box love shape.

14 December 2009

Hantaran Pertunangan & Hadiah Perkahwinan



Antara order untuk hadiah majlis pertunangan dan majlis perkahwinan.

Untuk Hadiah



Untuk Hantaran Perkahwinan


Ada permintaan dari kawan Ifa untuk hantaran majlis perkahwinan. Customer kata buat apa2 saja, jadi Ifa pun buat la macam dalam gambar ni.Terima kasih untuk order ni.

100 boxes praline 2 pcs


Door gift untuk majlis perkahwinan abang staf kat tempat kejer Ifa. Dia nak 100 boxes je untuk diberikan kepada budak2. Harap suka ngan coklat tu ye.tq

35 cav - Premium


Order for 35 cav - premium choc.

07 December 2009

Praline - New Design


Code: CLB301
Qty:6 cav

Yang ni besar sikit dari praline yang biasa. Terdapat 2 packaging sahaja iaitu;
Code: CLB302
Qty: 12 cav

Special Box - Box Love Shape, 3 cav


Code: SB117
Qty: 3 cav

Gift - 66 boxes, 9 cav


Assalamualaikum.
Order ni Ifa terima dari kawan yang bekerja di Damansara. Coklat ni untuk diberikan kepada semua staf sempena perayaan Hari Kismas. Tema adalah kaler merah dan putih.

20 November 2009

Standard Box 9 cav


Order sebanyak 4 kotak untuk 9 cav dari kawan Ifa. Siap mintak diletakkan reben sekali. Ifa akan letak reben bila ada permintaan saje.Terima kasih untuk order tu ye.

Special Box 3 Compartment


Code: SB105
Qty: 3 pcs (Truffles)

Code: SB106
Qty: 12 pcs (Praline, Rose)

Kotak ni sesuai untuk isi truffles sebanyak 3 biji, biskut coklat oreo 3 biji dan praline rose 12 biji.

16 November 2009

Budjet rendah


Code: CLB302
Qty: 9 cav

Code: CLB301
QTY: 8 cav
Yang ni untuk budget rendah yang tak nak masukkan dalam standard box. Kira harga murah skit la daripada yang dalam kotak tu. Terdapat 2 jenis saje iaitu bentuk star ngan love.

Truffles - 100 boxes


Semua perisa sama iaitu strawberry, kacang badam dan kismis. Siap ada reben tu. Harap kawan hubby suka ye.

10 November 2009

Truffles


Code: CK010
Qty: 1 pcs
Coklat berinti Strawberry, kacang badam dan kismis
Yang ni permintaan dari kawan Ifa. Tp setakat ni ramai jugak yang suka.

Special Box


Code: SB101
Qty: 9 cav

Code: SB102
Qty: 12 cav

Code: SB103
Qty: 9 cav (without window)
Yang ni special box. Memang cantik dan sesuai sangat untuk hantaran dan gift pada tersayang.

Standard Packaging


Kod: CB201
Qty: 2 pcs

Code: CB202
Qty: 3 pcs

Code: CB203
Qty: 4 pcs

Code: CB204
Qty: 9 pcs

Code: CB205
Qty: 15 pcs

Code: CB206
Qty: 35 pcs
Assalamualaikum,
Rasa cam dah lama tak jengah blog ni. Cam tak sempat2 je. Sekarang ni Ifa buat standard packaging memudahkan sesiapa nak order nanti sebab ada yang nak 5 biji, 13 bijik, 20 bijik dan macam-macam ada. Tengok, jangan tak tengok ye.

02 November 2009

Untuk Hadiah


Yang ni pulak order dari Siti untuk bakal mak mertuanya. Pilihan bekas dan kotak adalah permintaan dari Siti. Kak Ifa harap bakal mak mertua Siti suka ngan rasa coklat ni. Thank you Siti...

01 November 2009

Praline - 2 pcs


Kod: CK004
Dalam bekas kecil ni ada 2 biji coklat. Boleh pilih nak real chocolate atau compound. Warna dan perisa pun boleh pilih yang mana suka.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...